Tags

,

20140126-174216.jpg

20140126-174224.jpg

20140126-174232.jpg

20140126-174256.jpg

20140126-174306.jpg

20140126-174318.jpg

20140126-174329.jpg

20140126-174337.jpg


Την ζύμη πιά την κάνω με το μάτι… Αλλά στο περίπου θέλει… 500γρ αλεύρι, 1 σακουλάκι ξερη μαγιά, 2 κουταλάκια θαλασσινό αλάτι, 1 κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη, 2 κουταλιες λάδι και περιπου 300μλ χλιαρό νερό! Το τιπ μου είναι οτι βάζω το αλάτι με το αλεύρι ενώ την ζάχαρη, την μαγιά, το λάδι και νερό τα βάζω μαζί και αφου τα ανακατέψω τα αφήνω για κάνα 3 λεπτο με πεντάλεπτο. Για να πάρει μπρος η μαγιά.
Όσο για την σάλτςα… Δεν είναι η κλασική… Με πελτέ, τυρί κρέμα, σκόρδο, αντζούγιες, ρίγανη και μουστάρδα…

Advertisements