Tags

, , , , , , , ,

via Instagram http://ift.tt/1u2HuHv

Τι χρειάζεσαι;
6 μαρέγκες,
για μένα σίγουρα χρειάζεσαι και τις συγκεκριμένες “μαρμελάδες”
Δαμάσκηνο http://www.lotisfoodcompany.com/μαρμελάδεσ-γλυκά-του-κουταλιού-κομπόστεσ/146-coulis-damaskina-kanella.html
και Κάστανο http://www.lotisfoodcompany.com/μαρμελάδεσ-γλυκά-του-κουταλιού-κομπόστεσ/154-marmelada-kastano-solan.html

1/2 κουτί μασκαρπόνε
1\2 κούπα κρέμα γάλακτος
λίγη άχνη ζάχαρη και
λίγο αλκοόλ της επιλογής σου (εγώ έβαλα κονιάκ).

Ανακατεύεις στο μίξερ το μασκαρπόνε με την κρέμα, την ζάχαρη και το αλκοόλ και η κρέμα είναι έτοιμη. Βάλε όση ζάχαρη θες για να έρθει στα γούστα σου, πρόσεξε όμως μη το κάνεις πολύ γλυκό γιατί θα προσθέσεις και την μαρμελάδα

Σερβίρεις
Σε ένα μπολάκι βάζεις κρέμα, μαρέγκα και την “μαρμελάδα” και είναι έτοιμο!
Βέβαια μπορείς να βάλεις και ξηρούς καρπούς της επιλογής σου, όπως επίσης μπορείς να βάλεις και λιωμένη σοκολάτα!!! Κάστανα σοκολάτα μαρέγκα και κρέμα είναι το αγαπημένο μου Χριστουγεννιάτικο γλυκό!

Advertisements